Flag

Helppo ja nopea kesäpizza

2 kappaletta
Helppo
35 minuuttia
Tämä nopeasti valmistuva pizza paistetaan ulkona esimerkiksi pizzauunissa tai grillissä ja sopii täydellisesti kesäiltoihin!
Kotitekoinen pizza on herkullinen illallinen ja se on helppo muokata niin että kaikki saavat täytteeksi omat suosikkinsa. Tämä resepti on tehty Dr. Oetker Nopealla pizzahiivalla, joka ei vaadi kohotusaikaa tai vaivaamista ja voit valmistaa illallisen nopeasti. Taikina on valmis vain 5 minuutissa....
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pizzataikina ilman kohotusta
1 psDr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
500 gvehnäjauhoja
1 tlsokeria
1 tlsuolaa
3 rklruokaöljyä
2,5 - 3 dlkylmää vettä
Täyte
Tomaattikastiketta
tuoretta mozzarellaa (tai juustoraastetta)
Haluamiasi täytteitä (kuten chorizoa, rucolaa, tomaattia, perunaa, punasipulia, oliivia, rosmariinia)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
1

Pizzataikina ilman kohotusta

Laita pizzauuni tai grilli lämpenemään. Pizzauuni saa kuumeta noin 400 asteeseen ja grilli noin 220 asteeseen.

Sekoita keskenään pussin sisältö, vehnäjauhot, sokeri ja suola. Lisää öljy ja vesi vähän kerrallaan. Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi taikinaksi.

2

Täyte ja paistaminen

Jaa taikina kahtia ja kauli molemmat osat jauhotetulla pöydällä 2-3 mm paksuisiksi levyiksi. Siirrä molemmat pizzapohjat leivinpapereille ja täytä pizzat tomaattikastikkeella, juustolla ja muilla haluamillasi täytteillä.

Paista pizzaa 220 asteisessa grillissä n. 12-14 minuutin ajan, kunnes se on kypsä. 

Pizzauunissa pizza kypsyy nopeammin ja vaatii vain noin 2 minuutin paistoajan. Pyöräytä pizzaa välillä sen paistuessa pizzauunissa.

Viimeistele esimerkiksi tuoreella tomaatilla ja rucolalla.