Flag

Kesäinen Casa di Mama

1 kappale
Helppo
20 minuuttia
Herkullinen Casa di Mama valmistuu kesällä helposti myös grillissä tai pizzauunissa!
Casa di Maman pohjaa ei ole esipaistettu, joten se paistuu ja kohoaa herkulliseksi ensi kerran vasta kesäkeittiössä grillissä tai pizzauunissa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kesäinen Casa di Mama
1 kplCasa di Mama Pepperoni (tai muu Casa di Mama -pizza)

Näytä tuotteet

Picture - Casa di Mama Pepperoni (tai muu Casa di Mama -pizza)

Esivalmistelut

Picture - Casa di Mama anna sulaa

Ota Casa di Mama -pizza sulamaan noin 10-20 minuutiksi. Poista pizzan alla oleva pahvi sekä leivinpaperi. Laita pizzan alle hieman jauhoja ennen paistamista.


Paistaminen

Laita grilli lämpenemään 250 asteeseen. Jos käytät pizzauunia, on sopiva paistolämpötila noin 400 astetta.


Casa di Mama kypsyy grillissä noin 12-15 minuutissa. Pidä huoli, että grillin lämpö pysyy tasaisena, eli vältä kannen avaamista paistumisen aikana. Seuraa sen sijaan paistolämpötilaa lämpömittarista ja laita ajastin päälle.  


Pizzauunissa Casa di Mama valmistuu noin 2 minuutissa. Pyöräytä pizzaa paistamisen aikana.


Vinkki!

Voit tuunata Casa di Mamaa haluamillasi täytteillä!