Flag

Nopeat makkarasarvet

24 kappaletta
Helppo
50 minuuttia
Kotitekoiset makkarasarvet eivät vaadi kohottamista ja valmistuvatkin nopeasti lastenkutsuille tai eväskoriin.
Makkarasarvet ovat herkullisia evääksi piknikille tai lasten syntymäpäiväjuhlille. Tässä reseptissä makkarasarvet on valmistettu helposti Dr. Oetkerin Nopealla pizzahiivalla jolloin kohottamista ei tarvita.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
1 psDr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
500 gvehnäjauhoja
1 tlsokeria
1 tlsuolaa
3 rklruokaöljyä
3 dlkylmää vettä
24 kplhot dog nakkeja tai ohuita makkaroita
1 kplkananmunaa voiteluun

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
1

Valmistus

Laita uuni kuumenemaan kiertoilmalla 180°C asteeseen.


Sekoita pizzahiivapussin sisältö, vehnäjauhot, sokeri ja suola hyvin keskenään. Lisää öljy ja sen jälkeen vesi vähän kerrallaan, koko määrää vettä ei välttämättä tarvita. 
Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi ja kiinteäksi taikinaksi.

2

Muotoilu ja paistaminen

Jaa taikina kolmeen osaan. Kaulitse jokainen osa halkaisijaltaan noin 28 cm kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Ripottele pöydälle jauhoja, jotta taikina ei tartu kiinni. Leikkaa jokainen ympyrä niin, että kolmioita on 8, eli yhteensä 24 kolmiota. Laita makkara jokaiseen kolmioon ja kääri sarviksi.


Jaa makkarasarvet 2 leivinpaperille. Voitele munalla.


Paista makkarasarvia n. 14-16 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.


Vinkki!

Ripottele halutessasi päälle seesaminsiemeniä tai oreganoa.