
Kääretorttu ja Mansikka-sitruunatäyte
Näytä tuotteet
Taittele leivinpaperi uunipellille (noin 35 x 40 cm) ja sen reunoille. Vaahdota vesi ja kananmunat valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja Vaniljasokeri ja jatka vaahdottamista noin 2 minuuttia. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja perunajauhot keskenään. Sekoita varovasti vaahtoon. Levitä taikina noin sentin paksuikeksi kerrokseksi leivinpaperille.
Paistoaika: 10 - 12 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 200 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Täytä kääretorttu Mansikka-sitruunatäytteellä. Jätä toiselle pitemmälle sivulle täytteetöntä reunaa noin 10 cm. Rullaa kääretorttu tiukalle rullalle paperin avulla ja rullaa lopuksi paperi tortun ympärille. Aseta saumakohta tortun alle. Voit kääräistä ympärille vielä puhtaan leivinliinan. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa mielellään muutama tunti. Leikkaa viipaleiksi juuri ennen tarjoilua.
Pursta sitruunasta mehu ja kostuta sillä kakkulevy. Valmista täyte. Vaahdota kerma sokereiden kanssa. Paloitele mansikat. Sekoita ainekset keskenään.
Inspiroidu
Reseptejä

Jouluhalko

Prinsessamokkapalat

Brookies

Gluteenittomat Baklava-piiraat

Mansikkakääretorttu

Itsenäisyyspäiväleivokset

Lumiukot sokerimassasta
