
Kesäinen Casa di Mama
1 kappale
Helppo
20 minuuttia
Herkullinen Casa di Mama valmistuu kesällä helposti myös grillissä tai pizzauunissa!
Casa di Maman pohjaa ei ole esipaistettu, joten se paistuu ja kohoaa herkulliseksi ensi kerran vasta kesäkeittiössä grillissä tai pizzauunissa.
Reseptin ainesosat
Kesäinen Casa di Mama
Näytä tuotteet
Valmistus:
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
5 minuuttia
Esivalmistelut
Ota Casa di Mama -pizza sulamaan noin 10-20 minuutiksi. Poista pizzan alla oleva pahvi sekä leivinpaperi. Laita pizzan alle hieman jauhoja ennen paistamista.
Paistaminen
Laita grilli lämpenemään 250 asteeseen. Jos käytät pizzauunia, on sopiva paistolämpötila noin 400 astetta.
Casa di Mama kypsyy grillissä noin 12-15 minuutissa. Pidä huoli, että grillin lämpö pysyy tasaisena, eli vältä kannen avaamista paistumisen aikana. Seuraa sen sijaan paistolämpötilaa lämpömittarista ja laita ajastin päälle.
Pizzauunissa Casa di Mama valmistuu noin 2 minuutissa. Pyöräytä pizzaa paistamisen aikana.
Vinkki!
Voit tuunata Casa di Mamaa haluamillasi täytteillä!
Näytä tuotteet
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Helppo ja nopea kesäpizza![]()

35 MinHelppo
Helppo ja nopea kesäpizza
35 MinHelppo
Helppo ja nopea kesäpizza
Hiivaleipä kuivahiivasta![]()

60 MinHelppo
Hiivaleipä kuivahiivasta
60 MinHelppo
Hiivaleipä kuivahiivasta
Nopea minipizza hauskoilla kasvoilla![]()

40 MinHelppo
Nopea minipizza hauskoilla kasvoilla
40 MinHelppo
Nopea minipizza hauskoilla kasvoilla
Nopea ja helppo pizza![]()

35 MinHelppo
Nopea ja helppo pizza
35 MinHelppo
Nopea ja helppo pizza
Karpalosämpylät![]()

120 MinHelppo
Karpalosämpylät
120 MinHelppo
Karpalosämpylät
Kesäinen La Mia Grande![]()

20 MinHelppo
Kesäinen La Mia Grande
20 MinHelppo
Kesäinen La Mia Grande
Kesäinen hapanjuuripizza![]()

300 MinHelppo
Kesäinen hapanjuuripizza
300 MinHelppo
Kesäinen hapanjuuripizza
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa