Kesäinen Casa di Mama
1 kappale
Helppo
20 minuuttia
Herkullinen Casa di Mama valmistuu kesällä helposti myös grillissä tai pizzauunissa!
Casa di Maman pohjaa ei ole esipaistettu, joten se paistuu ja kohoaa herkulliseksi ensi kerran vasta kesäkeittiössä grillissä tai pizzauunissa.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kesäinen Casa di Mama
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
5 minuuttia
1
Esivalmistelut
Ota Casa di Mama -pizza sulamaan noin 10-20 minuutiksi. Poista pizzan alla oleva pahvi sekä leivinpaperi. Laita pizzan alle hieman jauhoja ennen paistamista.
Paistaminen
Laita grilli lämpenemään 250 asteeseen. Jos käytät pizzauunia, on sopiva paistolämpötila noin 400 astetta.
Casa di Mama kypsyy grillissä noin 12-15 minuutissa. Pidä huoli, että grillin lämpö pysyy tasaisena, eli vältä kannen avaamista paistumisen aikana. Seuraa sen sijaan paistolämpötilaa lämpömittarista ja laita ajastin päälle.
Pizzauunissa Casa di Mama valmistuu noin 2 minuutissa. Pyöräytä pizzaa paistamisen aikana.
Vinkki!
Voit tuunata Casa di Mamaa haluamillasi täytteillä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Helpot mini-calzonet![]()

58 MinHelppo
Helpot mini-calzonet
58 MinHelppo
Helpot mini-calzonet
Nopea ja helppo pizza![]()

20 MinHelppo
Nopea ja helppo pizza
20 MinHelppo
Nopea ja helppo pizza
Nopea nyhtöleipä juustolla ja valkosipulilla![]()

30 MinHelppo
Nopea nyhtöleipä juustolla ja valkosipulilla
30 MinHelppo
Nopea nyhtöleipä juustolla ja valkosipulilla
Kesäinen hapanjuuripizza![]()

300 MinHelppo
Kesäinen hapanjuuripizza
300 MinHelppo
Kesäinen hapanjuuripizza
Karpalosämpylät![]()

120 MinHelppo
Karpalosämpylät
120 MinHelppo
Karpalosämpylät
Kesäinen La Mia Grande![]()

5 MinHelppo
Kesäinen La Mia Grande
5 MinHelppo
Kesäinen La Mia Grande
Helppo ja nopea focaccia hapanjuuresta![]()

50 MinHelppo
Helppo ja nopea focaccia hapanjuuresta
50 MinHelppo
Helppo ja nopea focaccia hapanjuuresta
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa