Flag

Piparijäätelö

6 annosta
Helppo
30 minuuttia
Jouluruoan kruunaa ihana piparinmakuinen jälkiruoka. Piparijäädyke on helppo tehdä etukäteen pakastimeen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Piparisiirappi
2 dlomenamehua
2 dlsokeria
1 kplkanelitankoa
1 tlDr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
1 kpltähtianis
Piparijäätelö
1 prkkondensoitua maitoa
4 dlkuohukermaa
100 gpiparkakkuja
Koristelu
1granaattiomenan siemeniä
1Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
Picture - Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita
1

Valmistus

Tee ensin siirappi. Laita kaikki siirapin ainekset kattilaan, keitä pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi, lisää kermavaahtoon kondensoitu maito. Lisää vaahtoon murustetut piparit ja puolet jäähdytetystä siirapista.
Laita massa tarpeeksi suureen pakasterasiaan ja anna sen jäähtyä pakastimessa vähintään yhden vuorokauden ajan.
Ota jäätelökauhalla tai isolla lusikalla jäätelöstä palloja ja tarjoile ne jälkiruokakulhossa siirapin ja koristeiden kera.