Laita liivatelehti kylmään veteen 5 minuutiksi. Sekoita keskenään vispikerma/kuohukerma, sokeri ja vanilja ja kiehauta liedellä. Ota pois lämmöltä ja sekoita joukkoon pehmennyt liivatelehti.
Vaihtoehto 1, pannacotta: Kaada 4-6 lasiin ja säilytä jääkaapissa noin 4 tuntia.
Vaihtoehto 2, mousse: Kaada kulhoon ja anna jähmettyä vähintään 4 tuntia.
Laita liivatelehti kylmään veteen ja anna liota 5 minuuttia.
Kuori passionhedelmät ja ota talteen niiden mehu. Siivilöi passionhedelmien siemenet, mikäli et halua niitä pannacottaan.
Sekoita ja keskenään passionhedelmä, vispikerma/kuohukerma ja sokeri ja kiehauta.
Ota pois liedeltä ja sekoita varovasti joukkoon liivatelehti.
Vaihtoehto 1, pannacotta: Laita passionhedelmäpannacotta vaniljapannacottan päälle. Muista, että vaniljapannacotan tulee olla tarpeeksi hyytynyttä ennen passionhedelmäpannacotan asettamista vaniljakerroksen päälle, jotta ne eivät sekoitu keskenään.
Vaihtoehto 2, mousse: Ota uusi kulho ja kaada passionhedelmäpannacotta kulhoon. Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia. Kun molemmat pannacottamaut ovat jähmettyneet, vatkaa ne yksitellen mousseksi ja kaada 4-6 annoslasiin yksi maku kerrallaan.
Vatkaa 3 dl kermaa ja kun kerma alkaa paksuuntua, lisää 1 pakkaus Cream Fixiä ja vaniljajauhetta. Vatkaa suhteellisen kiinteäksi, pursotettavaksi massaksi.
Pursota kerma jäähtyneen pannacottan päälle, ripottele koristeeksi hieman vaniljaa ja lisää hopeiset koristerakeet.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat