Flag

Piparijuustokakku

8 - 10 palaa
Keskitasoinen
40 minuuttia
Piparijuustokakku hurmaa pikkujouluissa tai joulupöydässä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
150 gpiparkakkuja
60 gvoita tai leivontamargariinia
Täyte
4 kplDr. Oetker Liivatelehteä
3,3 dlkuohukermaa
200 gtuorejuustoa vanilja
250 gmaitorahkaa uuniomena
50 gpiparkakkuja
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Koristeluun
piparkakkuja
Dr. Oetker Suklaatähdet
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Suklaatähdet
1

Pohja

Murskaa piparit muovipussin sisällä kaulimen avulla tai tehosekoittimessa hienoksi muruksi. Sulata voi. Sekoita voi piparimurun joukkoon. Laita leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (22-24 cm) pohjalle ja reunoille. Painele piparimuru kakkuvuoan pohjalle ja paina tasaiseksi.

2

Täyte

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Yhdistä tuorejuusto ja rahka, sekoita tasaiseksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne mikrossa. Anna jäähtyä hetki. Lisää liivatteet ohuena nauhana tuorejuusto-rahkaseoksen joukkoon, sekoita hyvin. Lisää kermavaahto.

3

Koristeluun

Lisää joukkoon lopuksi käsin murustellut piparit ja vaniljasokeri. Sekoita. Kaada kakkuvuokaan. Tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Irrota kakkuvuoasta ja laita vadille. Koristele kakku pipareilla, suklaatähdillä ja koristerakeilla.