Flag

Passion-vaniljajuustokakku

8 - 10 annosta
Keskitasoinen
235 minuuttia
Raikas juustokakku, jossa yhdistyvät passionhedelmä ja vanilja.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
180 gDigestive-keksejä
90 gvoita
Passionhedelmä-tuorejuustotäyte
3 kplDr. Oetker Nauta Liivatelehti
Yhdensitruunan mehu
1 dlpassionhedelmämehua
300 gmaustamatonta tuorejuustoa
150 gkreikkalaista jogurttia
1 dlsokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
Vanilja-tuorejuustotöyte
3 kplDr. Oetker Nauta Liivatelehti
2 - 3 rklvettä
300 gmaustamatonta tuorejuustoa
150 gkreikkalaista jogurttia
1 dlsokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Passionhedelmäkiille
5 kplDr. Oetker Nauta Liivatelehti
2 dlpassionhedelmämehua
Kristallisoitu valkosuklaa
50 gvalkosuklaata
50 gsokeria
0,5 dlvettä (50g)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Nauta Liivatelehti
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Nauta Liivatelehti
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Nauta Liivatelehti

Pohja

Vuoraa irtopohjavuoan (∅20cm) pohja leivinpaperilla. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi, sekoita ja painele vuokaan tiiviiksi pohjaksi. Nosta jääkaappiin.


Passionhedelmä-tuorejuustotäyte

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna sitruunamehu ja passionhedelmämehu kattilassa. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Sekoita mehu tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana. Lisää keltaista geeliväriä tipoittain, kunnes väri on oikea. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta kopauttamalla vuoka varovasti pöytää vasten. Nosta jääkaappiin 2 tunniksi.


Vanilja-tuorejuustotäyte

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Kuumenna 2-3 ruokalusikallista vettä kattilassa. Sekoita liivatelehdet kuuman veden sekaan.

Sekoita liivateseos vaniljatäytteen joukkoon. Kaada täyte varovasti passionhedelmätäytteen päälle. Tasoita pinta ja nosta jääkaappiin vielä 2 tunniksi.


Passionhedelmäkiille

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna mehu kattilassa kiehuvaksi. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada sitten vaniljatäytteen päälle. Nosta kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli tai vähintään tunnin ennen koristelua.


Kristallisoitu valkosuklaa

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Rouhi valkosuklaa. Sekoita sokeri ja vesi kattilassa ja lämmitä 120–140-asteiseksi. Kaada suklaarouhe kattilaan voimakkaasti sekoittaen, jolloin suklaa kiteytyy. Kaada suklaakiteet leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.