
Vuoraa irtopohjaisen piirakkavuoan (halk. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Jos käytät tavallista piirakkavuokaa, jätä niin isot leivinpaperireunukset, että saat nostettua piirakan paperin kanssa vuoasta. Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuokaan.
Mittaa karpalot ja sokeri kattilaan. Kuumenna, kunnes nestettä alkaa irrota ja keitä sitten muutama minuutti. Anna jäähtyä ja levitä pohjan päälle.
Sulata valkosuklaa. Mittaa kerma ja vaniljajauhe kulhoon ja vatkaa paksuksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma ja valkosuklaa. Kaada täyte karpalohillokkeen päälle ja tasoita pinta. Anna asettua seuraavaan päivään.
Viimeistele piirakka juuri ennen tarjoilua tekemällä sokerikuorrutteella kranssi ja täydentämällä se koristerakeilla.
Inspiroidu

Hyydytettävät kakut

Hyydytettävät kakut

Hyydytettävät kakut