
Vegaaninen porkkanakakku
Näytä tuotteet
Liota kuivattuja taateleita hetki kuumassa vedessä, jotta ne pehmentyvät entisestään. Soseuta taatelit sauvasekoittimella tahnaksi. Sulata kookosöljy. Sekoita yhteen kaikki kuivat aineet. Yhdistä kuivien aineiden joukkoon taatelisose, ananasmurska, raastetut porkkanat, kaurajuoma sekä juokseva kookosöljy. Sekoita huolellisesti. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Liota cashewpähkinöitä yön yli vesihauteessa. Sulata kookosöljy vesihauteessa. Soseuta kaikki aineet yhteen sauvasekoittimella. Lisää makeutta oman makusi mukaan.
Anna kakun jäähtyä ja halkaise se. Täytä cashew-vaniljatahnalla. Koristele kakku esimerkiksi kauravispillä sekä rouhituilla manteleilla.
Inspiroidu
Reseptejä

Punajuurimokkapalat

Pehmeä banaanikakku

Karviais-aprikoosikakku

High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta

Vegaaninen kerroskakku

Vegaaninen suklaakakku moussetäytteellä
