Flag

Marjainen pavlova

about 12 annosta
Helppo
120 minuuttia
Marenkikakku eli pavlova on ihana jälkiruoka.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenkipohja
4 kplkananmunan valkuaista
1 hyppysellinensuolaa
2 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 tlmaissitärkkelystä
Täyte
2,5 dlvispikermaa
200 gmaitorahkaa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkltomusokeria tai sokeria
Päälle
500 gkarhunvadelmia tai muita marjoja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Piirrä noin 20 cm kokoinen ympyrä leivinpaperille ja laita se uunipellille. Vatkaa valkuaiset ja suola sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa noin 3 minuuttia kunnes sokeri on täysin liuennut. Sekoita lopuksi joukkoon maissitärkkelys. Valmiin vaahdon tulee olla jämäkkää ja kiiltävää.


Kaada marenki leivinpaperin päälle piirretyn ympyrän sisälle. Paista 100°C asteessa noin kaksi tuntia. Sammuta sitten uunista lämpö ja jätä marenkipohja kuivumaan uuniin 20 minuutiksi.

2

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää maitorahka ja sokerit ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte jäähtyneen marenkipohjan päälle ja koristele karhunvatukoilla. Tarjoile heti!