Flag

Aioli pizzadippi

about 1 - 2 annosta
Helppo
10 minuuttia
Helppo alioli eli valkosipulimajoneesi sopii kaikenlaiseen dippaamiseen. Nopea dippikastike on helppo valmistaa!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
about 1 - 2 kplvalkosipulia
0,5 dlmaitoa (täysmaitoa)
1,5 dlrypsiöljyä
about 1 tlsitruunamehua

Näytä tuotteet

1

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Soseuta yhdessä maidon kanssa korkeassa astiassa sauvasekoittimella. 

2

Lisää huoneenlämpöinen öljy vähitellen samalla sekoittaen. Sekoita kunnes massa muuttuu kermaiseksi. Mausta sitruunamehulla, suolalla, sokerilla ja pippurilla.


Vinkki

Kastike säilyy ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa n. 2 vuorokautta. Vegaanisen dippikstikkeen voi valmistaa helposti korvaamalla maidon soijamaidolla.