Flag

Banaani-suklaakuppikakut

15 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Banaani ja suklaa on klassinen makupari. Herkulliset muffinit, jotka muuntuvat kuppikakuiksi suussa sulavan kuorrutuksen myötä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
2,5 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlsuolaa
0,75 dlrypsiöljyä
1 dlfariinisokeria tai kookossokeria
1 dlsokeria
2 kplkananmunaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kplkypsää banaania
0,75 dlmaitoa
15 kplDr. Oetker Muffinivuokia
Kuorrutus ja koristelu
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta tai Dr. Oetker Icing & Frosing Choco Dream -kuorrutetta
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 gpehmeää voita
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta tai Dr. Oetker Icing & Frosing Choco Dream -kuorrutetta

Muffinit

Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola keskenään. Mittaa toiseen kulhoon öljy, sokerit, munat ja vaniljatahna ja vatkaa käsivatkaimella vaahdoksi. Kääntele kuivat aineet vaahdon sekaan. Kuori ja muussaa banaanit ja sekoita ne sekä maito taikinan joukkoon. Lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista 175 asteessa 15-18 minuuttia, kunnes kypsiä. Anna jäähtyä.


Kuorrutus ja koristelu

Valmista kuorrutus pussin ohjeen mukaan. Lisää jauheeseen 100g tuorejuustoa ja 50g pehmeää voita ja vatkaa 4 minuuttia. Kuorruta kuppikakut. Koristele haluamallasi tavalla Dr. Oetker siroteltavilla ja aseteltavilla koristeilla.