EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banaani-suklaakuppikakut

(0)
3 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Banaani ja suklaa on klassinen makupari. Herkulliset muffinit, jotka muuntuvat kuppikakuiksi suussa sulavan kuorrutuksen myötä.

15 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Banaani-suklaakuppikakut

Taikina:

2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tl suolaa
0,75 dl rypsiöljyä
1 dl fariinisokeria tai kookossokeria
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kpl kypsää banaania
0,75 dl maitoa
15 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Kuorrutus ja koristelu:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta tai Dr. Oetker Icing & Frosing Choco Dream -kuorrutetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 g pehmeää voita
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Muffinit

Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola keskenään. Mittaa toiseen kulhoon öljy, sokerit, munat ja vaniljatahna ja vatkaa käsivatkaimella vaahdoksi. Kääntele kuivat aineet vaahdon sekaan. Kuori ja muussaa banaanit ja sekoita ne sekä maito taikinan joukkoon. Lusikoi taikina muffinivuokiin muffinipellille. Paista 175 asteessa 15-18 minuuttia, kunnes kypsiä. Anna jäähtyä.

Kuorrutus ja koristelu

Valmista kuorrutus pussin ohjeen mukaan. Lisää jauheeseen 100g tuorejuustoa ja 50g pehmeää voita ja vatkaa 4 minuuttia. Kuorruta kuppikakut. Koristele haluamallasi tavalla Dr. Oetker siroteltavilla ja aseteltavilla koristeilla.

Voit halutessasi käyttää kuorrutuksessa Dr. Oetker kakkumousseja, joihin lisätään 2,5 dl maitoa. 

Reseptin ravintosisältö Banaani-suklaakuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1227 kJ
293 kcal
1444 kJ
345 kcal
Rasva 10.03 g 11.80 g
Hiilihydraatit 39.18 g 46.10 g
Proteiini 3.00 g 3.53 g