Flag

Gluteeniton suklaakakku

about 8 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Gluteeniton, maidoton suklaakakku on makeutettu taateleilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
15 kplkivettömiä taateleita
1 kplbanaania (iso ja kypsä)
3 kplkananmunaa huoneenlämpöisenä
4 rklkookosöljyä
3 rklespressoa
1,5 psDr. Oetker Mantelijauhetta (75 g)
1 dlkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Kuorrutus
1 prkkookoskermaa
1 rklkaakaojauhetta
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 psDr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta (75 g)
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita
1

Soseuta taatelit tehosekoittimella. Lisää joukkoon banaani, munat, kookosöljy ja espresso. Jatka soseuttamista, kunnes taikina on tasaista. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 18 cm).

2

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä.

3

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma vaahdoksi. Mausta kaakaojauheella ja vaniljalla. Makeuta halutessasi stevialla. Paahda manteleita hetki kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Tarjoa kakku manteleiden ja kookoskerman kanssa. Laita kakun kanssa tarjolle halutessasi myös marjoja, kuten mustikoita tai vadelmia.