EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton suklaakakku

(0)
3 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Gluteeniton, maidoton suklaakakku on makeutettu taateleilla.

about 8 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton suklaakakku

Kakkupohja:

15 kpl kivettömiä taateleita
1 kpl banaania (iso ja kypsä)
3 kpl kananmunaa huoneenlämpöisenä
4 rkl kookosöljyä
3 rkl espressoa
1,5 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (75 g)
1 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuorrutus:

1 prk kookoskermaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita

Valmistus

Valmistus:

1

Soseuta taatelit tehosekoittimella. Lisää joukkoon banaani, munat, kookosöljy ja espresso. Jatka soseuttamista, kunnes taikina on tasaista. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 18 cm).

2

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä.

3

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma vaahdoksi. Mausta kaakaojauheella ja vaniljalla. Makeuta halutessasi stevialla. Paahda manteleita hetki kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Tarjoa kakku manteleiden ja kookoskerman kanssa. Laita kakun kanssa tarjolle halutessasi myös marjoja, kuten mustikoita tai vadelmia.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton suklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1503 kJ
359 kcal
1633 kJ
390 kcal
Rasva 19.80 g 21.52 g
Hiilihydraatit 15.33 g 16.67 g
Proteiini 5.84 g 6.35 g