Flag

Helppo porkkanakakku

8 - 10 palaa
Helppo
30 minuuttia
Mehevä porkkanakakku syntyy yllättävän helposti ja nopeasti. Mausteita vaihtelemalla saat vahtelua kakkuun.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Porkkanakakku
2 dlsokeria
1,5 dlruokaöljyä neutraalin makuista
2 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Kardemummaa, jauhettua jauhettuna
3 tlDr. Oetker Kanelia, Ceylon
suolaa
250 gporkkanaa raasteena (noin 3 dl)
1 psDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (50 g)
Tuorejuustokuorrute
25 gpehmeää voita
100 gmaustamatonta tuorejuustoa
4 dltomusokeria (250 g)
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Koristelu
0,5 kplporkkanaa pitkinä höylättyinä lastuina

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Kardemummaa, jauhettua jauhettuna
Picture - Dr. Oetker Kanelia, Ceylon
Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoka.

2

Porkkanakakku

Sekoita öljy ja sokeri kevyesti sekaisin vispilällä. Lisää kananmunat.

3

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää porkkanaraaste ja sekoita tasaiseksi.

4

Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kakku on valmis kun taikinaa ei tartu enää tikkuun. Anna kakun jäähtyä.

5

Kuorrute

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vaahdota tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Lisää jäähtynyt voi ja vaahdota ilmavaksi.

6

Koristele jäähtynyt kakku kuorrutteella ja porkkanalastuilla.