Flag

Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella

about 15 palaa
Helppo
60 minuuttia
Halloweenin karmaisevuus on taattu tällä Halloween-kakulla. Kakun koristaa punainen kuorrute. Luurankokädet valmistetaan sokerimassasta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
5,5 dlvehnäjauhoja
0,7 dlmaissitärkkelystä
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2,3 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
250 dlvoita tai margariinia pehmeää
5 kplkananmunaa
4 rklkevytmaitoa
100 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Koristelu
about 50 gDr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
2,5 dltomusokeria
about 2 rklvettä
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
1

Esivalmistelut

Voitele kakkuvuoka (Ø 22) ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräiset korppujauhot pois vuoasta. Kuumenna uuni 180°C asteeseen.

2

Taikina

Sekoita kulhossa keskenään jauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset, lukuun ottamatta maitoa. Sekoita taikinakoukuilla varustellulla vatkaimella tasaiseksi taikinaksi ensin matalalla teholla ja sen jälkeen täydellä teholla noin 2 minuttin ajan. Sekoita joukkoon maito. Kaada taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla, kypsä kakku ei tartu tikkuun. Kumoa hieman jäähtynyt kakku varovasti lautaselle ja anna jäähtyä.

3

Koristelu

Muotoile sokerimassasta erikokoisia sormiluita: 3 n. 1,5-4 cm pitkää luuta sormea ​​kohden sekä 2 pyöreää luuta kämmeniksi. Sekoita tomusokeri ja vesi paksuksi kuorrutteeksi. Värjää punaisella elintarvikevärillä vähitellen lisäten, kunnes väri on toivotun sävyinen. Valuta kuorrute kakun päälle. Asettele sokerimassaluut vielä märän kuorrutteen päälle.