
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella
Näytä tuotteet
Lämmitä tuubi lasissa kuumassa vedessä jotta kuorrutteesta tulee notkeampaa. Leikkaa tuubi saksilla auki alaosasta ja pursota kuorrute kakun päälle.
Kakusta tulee erityisen pelottava jos värjäät taikinasta 1/3 siniseksi tai vihreäksi ennen paistamista ja marmoroit vuoassa vaalean ja värjätyn taikinan puutikulla sekoittaen.
Kakun voi pakastaa ilman koristeita.
Voitele kakkuvuoka (Ø 22) ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräiset korppujauhot pois vuoasta. Kuumenna uuni 180°C asteeseen.
Sekoita kulhossa keskenään jauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset, lukuun ottamatta maitoa. Sekoita taikinakoukuilla varustellulla vatkaimella tasaiseksi taikinaksi ensin matalalla teholla ja sen jälkeen täydellä teholla noin 2 minuttin ajan. Sekoita joukkoon maito. Kaada taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla, kypsä kakku ei tartu tikkuun. Kumoa hieman jäähtynyt kakku varovasti lautaselle ja anna jäähtyä.
Muotoile sokerimassasta erikokoisia sormiluita: 3 n. 1,5-4 cm pitkää luuta sormea kohden sekä 2 pyöreää luuta kämmeniksi. Sekoita tomusokeri ja vesi paksuksi kuorrutteeksi. Värjää punaisella elintarvikevärillä vähitellen lisäten, kunnes väri on toivotun sävyinen. Valuta kuorrute kakun päälle. Asettele sokerimassaluut vielä märän kuorrutteen päälle.
Inspiroidu
Reseptejä

Keikauskakku luumuista

Vegaaninen suklaakakku moussetäytteellä

Kurpitsakakku

Tahmeat hävikki-browniet

Halloween-kakku

Helpot suklaapalat
