
Hunajainen myslikakku
8 palaa
Helppo
60 minuuttia
Hunajainen juustokakku saa rapean pohjan Vitalis -myslistä!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pohja
2 dl
Dr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
30 g
voita
Tarjoiluun
tuoreita marjoja
noin 0,5 - 1 dl
Dr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
Näytä tuotteet
Yhteensä :
60 minuuttia
Valmistus :
30 minuuttia
1
Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 15 cm) leivinpaperilla. Sulata voi ja sekoita yhteen myslin kanssa. Painele seos vuoan pohjalle.
2
Mittaa täytteen aineet kulhoon ja vatkaa paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täyte tiiviisti pohjan päälle ja laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
3
Irrota kakku vuoasta ja tarjoile tuoreiden marjojen ja myslin kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Mustikka-kardemummakakku![]()

100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
Ruma joulupaita-kakku![]()

90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
Sitruunakakku sokerikuorrutteella![]()

30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
Murokakku![]()

60 MinHelppo
Murokakku
60 MinHelppo
Murokakku
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta![]()

15 MinHelppo
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
15 MinHelppo
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
Jouluinen hedelmäkakku![]()

80 MinHelppo
Jouluinen hedelmäkakku
80 MinHelppo
Jouluinen hedelmäkakku
Pehmeä banaanikakku![]()

45 MinHelppo
Pehmeä banaanikakku
45 MinHelppo
Pehmeä banaanikakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa