
Hunajainen myslikakku
8 palaa
Helppo
60 minuuttia
Hunajainen juustokakku saa rapean pohjan Vitalis -myslistä!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pohja
2 dl
Dr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
30 g
voita
Tarjoiluun
tuoreita marjoja
noin 0,5 - 1 dl
Dr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
Näytä tuotteet
Yhteensä :
60 minuuttia
Valmistus :
30 minuuttia
1
Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 15 cm) leivinpaperilla. Sulata voi ja sekoita yhteen myslin kanssa. Painele seos vuoan pohjalle.
2
Mittaa täytteen aineet kulhoon ja vatkaa paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täyte tiiviisti pohjan päälle ja laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
3
Irrota kakku vuoasta ja tarjoile tuoreiden marjojen ja myslin kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Yllätyskakku!![]()

75 MinHelppo
Yllätyskakku!
75 MinHelppo
Yllätyskakku!
Sokeriton suklaakakku![]()

70 MinHelppo
Sokeriton suklaakakku
70 MinHelppo
Sokeriton suklaakakku
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku![]()

100 MinHelppo
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku
100 MinHelppo
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku
Raparperi-mansikkapavlova![]()

180 MinHelppo
Raparperi-mansikkapavlova
180 MinHelppo
Raparperi-mansikkapavlova
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta![]()

15 MinHelppo
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
15 MinHelppo
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
Jouluinen hedelmäkakku![]()

80 MinHelppo
Jouluinen hedelmäkakku
80 MinHelppo
Jouluinen hedelmäkakku
Raparperi-mantelikakku![]()

40 MinHelppo
Raparperi-mantelikakku
40 MinHelppo
Raparperi-mantelikakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa