Flag

Hunajainen myslikakku

8 palaa
Helppo
60 minuuttia
Hunajainen juustokakku saa rapean pohjan Vitalis -myslistä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
2 dlDr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
30 gvoita
Täyte
250 gmascarponejuustoa
2 dlvispikermaa
0,5 dlhunajaa
2 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Tarjoiluun
tuoreita marjoja
about 0,5 - 1 dlDr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
1

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 15 cm) leivinpaperilla. Sulata voi ja sekoita yhteen myslin kanssa. Painele seos vuoan pohjalle.

2

Mittaa täytteen aineet kulhoon ja vatkaa paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täyte tiiviisti pohjan päälle ja laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

3

Irrota kakku vuoasta ja tarjoile tuoreiden marjojen ja myslin kanssa.