Punajuurikakku
noin 13 annosta
Helppo
Punajuurikakku sopii loppuvuoden juhlahetkiin.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kakkupohja
4 kpl
kananmunaa
2 kpl
punajuuria (isoa)
4 dl
fariinisokeria
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
2 dl
rypsiöljyä
Valmistus :
100 minuuttia
1
Voitele reilu litran vetoinen kahvikakku- tai leipävuoka voilla ja jauhota korppujauhoilla.
2
Kuori ja raasta punajuuret.
3
Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin tunti.
4
Kokeile kypsyyttä tikulla. Kakku on kypsä kun taikina ei tartu enää tikkuun.
5
Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
6
Kuorruta jäähtynyt kakku. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi ja sekoita siihen sulatettu suklaa voimakkaasti sekoittaen.
7
Levitä kakun pinnalle . Ripottele koristeeksi pehmeitä hopeahelmiä
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa