Suklaakahvikakku
15 - 20 palaa
Helppo
Tämä ihanan täyteläinen kakku sopii joulun kahvipöytään.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kakku
4 dl
vehnäjauhoja
3 dl
sokeria
1 tl
suolaa
150 g
voita
3 dl
maustamatonta jogurttia
2 kpl
kananmunaa
Valmistus :
90 minuuttia
1
Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Voitele ja jauhota kahvikakkuvuoka huolellisesti Dr. Oetker leivontakaakaolla.
2
Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, sokeri, sooda, leivinjauhe ja suola keskenään. Sulata voi ja lisää se taikinaan yhdessä jogurtin, kananmunien ja vanilja-aromin kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi, varo kuitenkin sekoittamasta liikaa, ettei taikina sitkisty.
3
Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista noin 50 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Anna kakun jäähtyä vuoassa 15 minuuttia ennen kumoamista. Jäähdytä kakku kunnolla ennen kuorruttamista.
4
Sulata suklaa ja valuta tai pursota kakun päälle. Viimeistele koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa