Flag

Suklaakahvikakku

15 - 20 palaa
Helppo
90 minuuttia
Tämä ihanan täyteläinen kakku sopii joulun kahvipöytään.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakku
4 dlvehnäjauhoja
1 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
3 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlsuolaa
150 gvoita
3 dlmaustamatonta jogurttia
2 kplkananmunaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Koristeluun
about 1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää Dr. Oetker maitosuklaanappeja)
1Dr. Oetker Soft Silver Pearls -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää Dr. Oetker maitosuklaanappeja)
Picture - Dr. Oetker Soft Silver Pearls -koristerakeita
1

Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Voitele ja jauhota kahvikakkuvuoka huolellisesti Dr. Oetker leivontakaakaolla.

2

Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, sokeri, sooda, leivinjauhe ja suola keskenään. Sulata voi ja lisää se taikinaan yhdessä jogurtin, kananmunien ja vanilja-aromin kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi, varo kuitenkin sekoittamasta liikaa, ettei taikina sitkisty. 

3

Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista noin 50 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Anna kakun jäähtyä vuoassa 15 minuuttia ennen kumoamista. Jäähdytä kakku kunnolla ennen kuorruttamista.

4

Sulata suklaa ja valuta tai pursota kakun päälle. Viimeistele koristerakeilla.