High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
noin 6 palaa
Helppo
Somen räjäyttänyt Mikko Wivolinin helppo ja herkullinen proteiinimutakakku. Vain kolmen ainesosan täyteläinen mutakakku!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainesosat
1 prk
Dr. Oetker High Protein suklaavanukasta
noin 0,5 - 1 dl
vehnäjauhoja
noin 0,75 - 1 tl
Dr. Oetker Leivinjauhetta
Valmistus :
15 minuuttia
1
Valmistus
1. Sekoita kaikki ainesosat ilmavasti kulhossa.
2. Levitä taikina voidellulle vuoalle.
3. Paista 200 °C asteessa noin 5 - 10 minuttia. Paistoaika riippuu vuoan koosta. Kakun tulee jäädä keskeltä hieman raa'aksi.
4. Anna kakun jäähtyä.
5. Koristele tomusokerilla, marjoilla ja myslillä.
6. Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikeen kera.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Punajuurikakku![]()

100 MinHelppo
Punajuurikakku
100 MinHelppo
Punajuurikakku
Helpot suklaapalat![]()

20 MinHelppo
Helpot suklaapalat
20 MinHelppo
Helpot suklaapalat
Helppo porkkanakakku![]()

30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
Rommirusinakakku![]()

60 MinHelppo
Rommirusinakakku
60 MinHelppo
Rommirusinakakku
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella![]()

60 MinHelppo
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella
60 MinHelppo
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella
Hunajainen myslikakku![]()

30 MinHelppo
Hunajainen myslikakku
30 MinHelppo
Hunajainen myslikakku
Kurpitsakakku![]()

40 MinHelppo
Kurpitsakakku
40 MinHelppo
Kurpitsakakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa