
High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta
about 6 palaa
Helppo
15 minuuttia
Somen räjäyttänyt Mikko Wivolinin helppo ja herkullinen proteiinimutakakku. Vain kolmen ainesosan täyteläinen mutakakku!
Reseptin ainesosat
Ainesosat
about 0,5 - 1 dl
vehnäjauhoja
about 0,75 - 1 tl
Valmistus:
Valmistus :
15 minuuttia
1
Valmistus
1. Sekoita kaikki ainesosat ilmavasti kulhossa.
2. Levitä taikina voidellulle vuoalle.
3. Paista 200 °C asteessa noin 5 - 10 minuttia. Paistoaika riippuu vuoan koosta. Kakun tulee jäädä keskeltä hieman raa'aksi.
4. Anna kakun jäähtyä.
5. Koristele tomusokerilla, marjoilla ja myslillä.
6. Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikeen kera.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla![]()

40 MinHelppo
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla
40 MinHelppo
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla
Ruma joulupaita-kakku![]()

90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
Mustikka-kardemummakakku![]()

100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
Murokakku![]()

60 MinHelppo
Murokakku
60 MinHelppo
Murokakku
Helppo porkkanakakku![]()

30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
Hunajainen myslikakku![]()

60 MinHelppo
Hunajainen myslikakku
60 MinHelppo
Hunajainen myslikakku
Keikauskakku luumuista![]()

80 MinHelppo
Keikauskakku luumuista
80 MinHelppo
Keikauskakku luumuista
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa