Flag

High Protein mutakakku proteiinivanukkaasta

about 6 palaa
Helppo
15 minuuttia
Somen räjäyttänyt Mikko Wivolinin helppo ja herkullinen proteiinimutakakku. Vain kolmen ainesosan täyteläinen mutakakku!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainesosat
1 prkDr. Oetker High Protein suklaavanukasta
about 0,5 - 1 dlvehnäjauhoja
about 0,75 - 1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker High Protein suklaavanukasta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Valmistus

1. Sekoita kaikki ainesosat ilmavasti kulhossa.
2. Levitä taikina voidellulle vuoalle.
3. Paista 200 °C asteessa noin 5 - 10 minuttia. Paistoaika riippuu vuoan koosta. Kakun tulee jäädä keskeltä hieman raa'aksi.
4. Anna kakun jäähtyä.
5. Koristele tomusokerilla, marjoilla ja myslillä.
6. Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikeen kera.