EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Iloiset suklaalepakot

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tarjoile iloisia suklaalepakoita esimerkiksi Halloween-juhlissa!

10 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Iloiset suklaalepakot

Kakkumassa:

130 g kuivakakkua muruja (tai sokerikakkupohja)
0,5 dl kaakaojauhetta
0,75 dl tomusokeria
50 g voita sulatettuna
2 rkl omenamarmeladia (tai muuta marmeladia maun mukaan)
1 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Koristelu:

2 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark
Dr. Oetker koristelugeeliä

Valmistus

Valmistus:

1

Murenna kakkupohja pieneksi palasiksi kulhoon ja lisää siivilöity kaakaojauhe sekä tomusokeri. Sulata voi ja sekoita loput kakkumassan ainekset tasaiseksi. Pyöritä massasta 10 kpl samankokoista palloa ja laita n. 30min jääkaappiin viilenemään.

2

Piirrä leivinpaperille 10 oikeanpuolista ja 10 vasemmanpuolista lepakon siipeä. Sulata yksi pussi suklaarakeita pussissaan kuumassa vesihauteessa. Leikkaa pieni pala suklaarakeiden pussi kulmasta ja saat helpon pursotinpussin. Piirrä sulalla suklaalla ensin lepakon siipien rajat ja täytä tämän jälkeen sisusta. Lepakon korvat saat puristamalla suklaasta harallaan olevan M-kirjaimen ja täyttämällä sisustat. Laita jääkaappiin jähmettymään.

3

Kaada kaikki loput suklaarakeet mikron kestävään astiaan ja sulata varovasti mikroaaltouunissa. Pyörittele kakkumassapallot kauttaaltaan sulassa suklaassa ja aseta esim. uuninpellin tai tarjottimen päälle laitetulle leivinpaperille. Ennen kuin kuorrute on täysin jähmettynyt aseta lepakon siivet ja korvat paikoillensa. Anna kovettua kylmässä. Piirrä suklaapallolle iloinen naama koristelugeeleillä.

Reseptin ravintosisältö Iloiset suklaalepakot

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 984 kJ
235 kcal
2005 kJ
479 kcal
Rasva 13.54 g 27.63 g
Hiilihydraatit 23.67 g 48.32 g
Proteiini 1.74 g 3.55 g