EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Joulukranssit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kuorrutetut keksit joulukranssin muodossa. Helppo jouluresepti, jonka voi tehdä yhdessä lasten kanssa.

20 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Joulukranssit

Taikina:

200 g pehmeää voita
100 g sokeria
1 tl suolaa
300 g vehnäjauhoja
1 tl kanelia

Koristelu:

2,5 dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
25 g pistaasipähkinöitä
50 g karpaloita
Dr. Oetker Christmas Party -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi. 

Kuumenna uuni 180°C:seen. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin 5 mm paksuiseksi. Leikkaa taikinasta ympyröitä pyöreällä muotilla (Ø 8 cm) ja leikkaa ympyröiden keskelle pieni ympyrä pienemmällä muotilla (Ø 4 cm) muodostaaksesi kranssit. Laita kranssit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia kunnes keksit ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä leivontaritilällä. 

Valmista kuorrute sekoittamalla tomusokeri ja sitruunanmehu. Värjää geelivärillä kuorrute vihreäksi. Kuorruta keksit kuorrutteella ja koristele pistaasipähkinöillä, karpaloilla ja koristerakeilla. 

Kun jäähdytät taikinaa, rullaa se pitkulaiseksi pallon sijasta. Näin taikina jäähtyy nopeammin ja kauliminen on helpompaa. Jos sinulla ei ole pyöreitä muotteja, voit käyttää juomalaseja apuna leikkaamisessa.

Reseptin ravintosisältö Joulukranssit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 775 kJ
185 kcal
1763 kJ
421 kcal
Rasva 8.83 g 20.08 g
Hiilihydraatit 24.15 g 54.88 g
Proteiini 1.93 g 4.39 g