EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluresepti Tanskasta: Vaniljakranssit

Vaniljakranssit ovat hyvin perinteinen Tanskalainen resepti. Vaniljalla maustettu murotaikina pursotetaan kauniiksi renkaiksi. Suomessa näillä pikkuleivillä on myös nimi vaniljavannikkeet.

30 - 40 kappaletta

Vaikeustaso 2 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jouluresepti Tanskasta: Vaniljakranssit

Murotaikina:

4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
2 dl sokeria
225 g pehmeää voita
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 kpl kananmunaa

preparation

Valmistus:

1

Sekoita jauhot, vaniljatahna ja sokeri. Nypi jauhoseos ja voi, lisää mantelit ja sekoita kananmuna joukkoon.

2

Valitse tähtitylla ja täytä pursotinpussi taikinalla. Laita leivinpaperi tarjottimen päälle. Purista taikina samantien leivinpaperille kranssin muotoon.

3

Laita tarjottimellinen keksikransseja jääkaappiin ainakin tunniksi tai 15-20 minuutiksi pakkaseen, jotta kranssit eivät leviäisi paistaessa. Paista vaniljakranssit uunin keskiosalla n. 7-8 minuuttia 225 asteessa ylä-ala lämmöllä tai 210 astetta kiertoilmalla.

4

Anna keksien jäähtyä ja säilytä ne suljetussa keksipurkissa.

Voit koristella kranssit dippaamalla puolet jokaisesta kranssista sulatettuun valko- tai tummasuklaaseen.

Reseptin ravintosisältö Jouluresepti Tanskasta: Vaniljakranssit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 456kJ
109kcal
2077kJ
496kcal
Rasva 5.36g 24.36g
Hiilihydraatit 10.26g 46.66g
Proteiini 1.01g 4.60g