EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kuppikakut marja- ja suklaakuorrutteella

(0)
2 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihastuttavat marjaisat ja suklaiset kuppikakut. Cupcake kuorrutus valmistuu helposti Icing & Frosting -kuorrutejauheen avulla.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kuppikakut marja- ja suklaakuorrutteella

Kuppikakkujen taikina:

150 g pehmeää voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,8 dl piimää
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Marja-tuorejuustokreemi:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 g pehmeää voita

Suklaa-tuorejuustokreemi:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 g pehmeää voita

Valmistus

Valmistus:

1

Kuppikakkujen taikina

Kuumenna uuni 180°C:seen tasalämmölle. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi, sokeri, munat ja vaniljatahna. Siivilöi mukaan vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Sekoita piimä ja ruokasooda kulhossa vaahtoavaksi. Lisää taikinaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 15-18 minuuttia.

2

Tuorejuustokreemien valmistus

Kaada kulhoon kuorrutejauhe, kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia. Laita kuorrutus pursotinpussiin, jossa on tähtitylla (Ø 16 mm) ja pursota kuppikakkujen päälle.

Vinkki: Jos haluat valmistaa voikreemin ilman tuorejuustoa, käytä 125 g pehmeää voita jokaista Icing & Frosting -pussia kohden.

Yksi pussi Icing & Frosting -kuorrutetta riittää 10–12 kuppikakun kuorruttamiseen. 

Reseptin ravintosisältö Kuppikakut marja- ja suklaakuorrutteella

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2206 kJ
527 kcal
1867 kJ
446 kcal
Rasva 22.62 g 19.17 g
Hiilihydraatit 60.52 g 51.29 g
Proteiini 4.91 g 4.16 g