EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marjaisa juustokakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Juustokakun täytteessä ja koristelussa on käytetty runsaasti tuoreita marjoja.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marjaisa juustokakku

Kakkupohja:

2 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
170 g pehmeää voita tai margariinia
4 kpl kananmunaa

Täyte:

300 g tuoreita marjoja
7 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
4 dl kuohukermaa
500 g maitorahkaa
250 g maustamatonta tuorejuustoa
sitruuna n mehu
1 ¾ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

n. 1 rkl sileää mansikkahilloa
1 rkl kuumaa vettä
tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Voitele irtopohjavuoka ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Kuumenna uuni 180 ° C (kiertoilma160 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita sähkövatkaimella ensin lyhyesti pienellä nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

3

Irrota kakkupohja vuoasta ja jäähdytä leivinpaperilla peitetyn ritilän päällä.

4

Vedä leivinpaperi pois pohjasta ja leikkaa pohja puoliksi. Laita toinen pohja tarjoilulautaselle. Puhdista irtopohjavuoan reunat ja laita ne kakkupohjan ympärille tarjoilulautaselle.

5

Pese marjat tarvittaessa. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja ota siitä sivuun 1 rkl sivuun. Sekoita muut aineet rahkan joukkoon. Kuumenna 1 rkl vettä ja sulata liivatteet sinne. Sekoita liivateseokseen 4 rkl rahkaseosta ja tämän jälkeen sekoita liivaterahka rahkatäytteeseen. Kääntele kermavaahto varovasti joukkoon.

6

Levitä puolet täytteestä alimmalle kakkupohjalle ja jaa 1/3 osa marjoista tasaisesti täytteen päälle. Laita toinen kakkupohja päälle ja paina kevyesti. Levitä vielä loput täytteestä kakun päälle ja tasoita pinta. Laita kakku jääkaappiin vähintään 3 tunniksi.

7

Irrota irtopohjavuoan reuna kakun ympäriltä. Sivele säästetty kermavaahto kakun reunoille. Sekoita hillo ja kuumavesi ja koristele kakun pinta hillolla ja marjoilla. Ripottele tomusokeria kakun päälle ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Marjaisa juustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1509kJ
438kcal
970kJ
282kcal
Rasva 21g 14g
Hiilihydraatit 31g 20g
Proteiini 9.9g 6.4g