EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Monsteri browniet

Värikäs monteri brownie on hullunkurisin Halloween resepti. Geelivärein värjätty sokerikuorrute ja syötävät sokerisilmät luovat monstereista valloittavia.

16 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Monsteri browniet

Pohja:

100 g tummaa suklaata
250 g voita
0,5 dl kaakaojauhetta
4 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 kpl kananmunaa
2,3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 tl suolaa

Kuorrutus:

4 dl tomusokeria
4 rkl vettä
2 rkl sitruunamehua
Dr. Oetker Geelivärejä : violetti, keltainen, vihreä, sininen ja pinkki tai muita haluamiasi värejä

Koristelu:

Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

preparation

Valmistus:

Pohja

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi suklaa. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon siivilöity vehnäjauho, leivinjauhe ja suola. Lisää voi-suklaaseos. Kaada taikina voideltuun vuokaan (20x30 cm). 

Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna browniepohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Jaa kuorrutus pienempiin kulhoihin ja värjää kuorrutukset haluamasi väriseksi. Levitä kuorrutteita rennosti jäähtyneen pohjan jäälle. 

Koristele sokerisilmillä ja mustilla ja kultaisilla koristerakeilla. Jaa kakku haluamasi kokoisiin paloihin. 

Reseptin ravintosisältö Monsteri browniet

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1758kJ
420kcal
1909kJ
456kcal
Rasva 16.07g 17.47g
Hiilihydraatit 46.26g 50.28g
Proteiini 3.10g 3.37g