EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Munkit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kokeile täyttää munkit Dr. Oetker Toffeekastikkeella.

about 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Munkit

Ainekset:

2,5 dl täysmaitoa
7 g kuivahiivaa
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl kardemumma
6 - 7 dl vehnäjauhoja
65 g voita

Täyte:

plo Dr. Oetker Toffeekastiketta

Lisäksi:

1 - 1,5 l rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

Valmistus:

1

Munkkitaikina

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva, suola, sokeri, kardemumma ja munat.

2

Lisää n. 4 dl vehnäjauhoja. Vaivaa taikinaa sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneella muutama minuutti.

3

Lisää loput jauhot vähitellen koko ajan alustaen. Taikina saa tuntua melko löysältä, jonka ansiosta munkkien rakenne säilyy pehmeänä. (Jos vaivaat käsin, niin jauhoja tarvitaan enemmän ja vaivausaika on pidempi). Lisää viimeiseksi pehmeä voi ja jatka alustamista, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

4

Peitä taikina keittiöpyyhkeellä ja anna kohota kaksinkertaiseksi (n. 30 min).

5

Pyörittele taikinasta pyöreitä pullia. Anna kohota n. 15 minuuttia.

6

Toffeetäyte

Keitä Dr. Oetker toffeekastiketta pinnoitetussa kattilassa noin 10 minuuttia, jotta siitä tulee paksumpaa. Laita kastike jääkaappiin jäähtymään noin tunniksi. Kun täyte on täysin jäähtynyt, kaada se pursotuspussiin, jossa on kapea täytetylla. 

7

Uppopaista munkit 180-asteisessa öljyssä kullanruskeiksi molemmilta puolilta.
Nosta talouspaperille valumaan. Kierittele lämpiminä sokerissa. Pursota sisään toffeetäytettä. 

Reseptin ravintosisältö Munkit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 699kJ
167kcal
599kJ
143kcal
Rasva 4.37g 3.74g
Hiilihydraatit 27.17g 23.22g
Proteiini 3.79g 3.24g