EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikkamukikakku

(0)
5 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo itsellesi mukikakku ja herkuttele!

1 annos

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikkamukikakku

Taikina:

25 g voita
1 kpl kananmunaa
1 rkl maitoa (15 ml)
0,5 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
25 g ruokosokeria (5 tl)
40 g vehnäjauhoja (4 rkl)
0,25 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl kanelia
50 g mustikoita (noin 1 dl)

Valmistus

Valmistus:

1

Mittaa voi mikroaaltouunin kestävään, vähintään 3 dl vetoiseen mukiin. Sulata voi mikroaaltouunin korkeimmalla teholla noin 50 sekuntia.

2

Lisää kananmuna, maito ja sitruuna-aromi mukiin. Vatkaa haarukalla kunnes seos on tasainen.

3

Lisää sokeri, jauho, leivinjauhe ja kaneli mukiin. Sekoita kunnes taikina tasaisesti sekaisin. Sekoita 2/3 mustikoista taikinaan ja ripottele loput pinnalle. Ripottele vielä hieman sokeria pinnalle.

4

Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.

Reseptin ravintosisältö Mustikkamukikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3320 kJ
793 kcal
1545 kJ
369 kcal
Rasva 28.22 g 13.13 g
Hiilihydraatit 59.20 g 27.53 g
Proteiini 11.98 g 5.57 g