EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Norjalainen omenakakku

Täyteläinen omenakakku on parasta tarjottuna vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Norjalainen omenakakku

Taikina:

4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 rkl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
150 g voita
1 kpl kananmunaa

Täyte:

5 - 6 kpl omenaa
1 dl sokeria
1 rkl vesi
2 rkl Dr. Oetker Korintteja
1 tl Dr. Oetker Rommiaromia

Voiteluun:

about 1 dl maitoa

preparation

Valmistus:

1

Taikina

Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhossa. Nypi pehmeä voi jauhoihin ja lisää lopuksi kananmuna. Vaivaa taikinaksi. Jos taikina on löysää, lisää hieman jauhoja.

2

Jaa taikina kahteen osaan: isompaan ja pienempään. Anna kovettua jääkaapissa noin 30 minuttia.

3

Täyte

Paloittele omenat kattilaan. Lisää sokeri ja vesi. Kuumenna ja anna kiehua muutaman minuutin aja miedolla lämmöllä. Lisää rommiaromi ja korintit ja anna jäähtyä.

4

Voitele halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoka. Kauli isompi taikina pyöreäksi, vuokaa isommaksi levyksi ja nosta vuokaan. Painele pohjalle ja reunoille.

5

Kaada omenatäyte vuokaan taikinan päälle. Kauli pienempi taikina pyöreäksi, vuoan kokoiseksi levyksi ja nosta täytteen päälle. Nypi reunat kiinni.

6

Voitele piiras maidolla. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kakku on kauniin kullan ruskea. Anna kakun jäähtyä vuoassa noin 15 minuttia. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.

7

Tarjoa lähes jäähtyneenä vaniljakastikkeen, -jäätelön tai vaniljalla maustetun kermavaahdon kera.

Reseptin ravintosisältö Norjalainen omenakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1130kJ
270kcal
754kJ
180kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g