EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omena-murumuffinit

Helpot omenamuffinit päällystetään muruseoksella.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Omena-murumuffinit

Muffinitaikina:

about 400 g omenaa
4 dl vehnäjauhoja
2,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
125 g pehmeää voita tai margariinia
1,25 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
1,25 dl maitoa

Murutaikina:

1,5 dl vehnäjauhoja
0,75 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
75 g pehmeää voita tai margariinia
0,5 tl kanelia

preparation

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin tai uunipellille. Kuumenna uuni 180 ° C asteeseen (kiertoilma 160 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää muut aineet omenakuutioita lukuun ottamatta. Sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia. Lisää omenakuutiot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.

3

Lisää kaikki murutaikinan ainekset kulhoon ja sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos muffinien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.

4

Poista muffinit muffinipellistä ja anna jäähtyä paperisissa muffinivuoissa ritilän päällä.

Voit lisätä kanelia myös muffinitaikinaan.

Muffinit voi pakastaa.

Reseptin ravintosisältö Omena-murumuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1495kJ
357kcal
1285kJ
307kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 40.13g 34.59g
Proteiini 0g 0g