EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pizzatikut

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Pizzatikut ovat helppo ja hauska sormiruoka!

2 annosta

Vaikeustaso 1 35 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pizzatikut

Pizzatikut:

pkt Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia

Kermaviilidippi:

200 g kermaviiliä
tuoretta persiljaa (silputtuna)
noin 0,25 dl ruohosipulisilppua
noin 0,25 dl tuoretta tilliä
1 kpl paprikaa (pieneksi kuutioitu)
noin 1 hyppysellinen suolaa
jauhettua mustapippuria

Avocado dippi:

0,5 kpl luomusitruuna
1 kpl avocadoa
noin 0,5 dl ranskankermaa
noin 1 hyppysellinen suolaa

Valmistus

Valmistus:

1

Pizzatikut

Esilämmitä uuni 225°C (kiertoilma: 200°C). Ota pizza sulamaan. Puolita hieman pehmentynyt pizza ja leikkaa sen jälkeen puolikkaista noin peukalon levyisia suikaleita.

Paista pizzasuikaleet uunipellillä, leivinpaperin päällä noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Lämpötia: 225 °C

Kiertoilmauuni: 220 °C

2

Kermaviilidippi

Mausta kermaviili suolalla ja pippurilla. Huuhtele ja kuivaa yrtit sekä paprika. Silppua yrtit hienoksi ja kuutioi paprika pieniksi kuutioksi. Sekoita hyvin kermaviilin sekaan. 

3

Avocadodippi

Pese ja kuivaa sitruuna, purista mehu kulhoon. Puolita avocado ja poista kivi. Soseuta avocado yhdessä sitruunamehun kanssa. Mausta lopuksi suolalla. 

Reseptin ravintosisältö Pizzatikut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3174 kJ
758 kcal
720 kJ
172 kcal
Rasva 52.02 g 11.80 g
Hiilihydraatit 47.81 g 10.84 g
Proteiini 19.93 g 4.52 g