EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Punajuurimokkapalat

(0)
4 4 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanan helppo leivonnainen sopii mainiosti myös pääsiäisen kahvipöytään. Herkku mehevöitetään punajuurella ja kuorrutetaan Berry Fantacy -kuorrutteella.

15 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Punajuurimokkapalat

Mokkapalat:

400 g punajuuria
1 dl rypsiöljyä
250 g tummaa suklaata
3 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2,25 dl vehnäjauhoja
2 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
50 g voita
100 g maustamatonta tuorejuustoa

Koristelu:

suklaamuna
sitruunamelissan lehtiä

Valmistus

Valmistus:

1

Mokkapalat

Kuori punajuuret ja höyrytä tai keitä ne kypsiksi. Anna jäähtyä. Leikkaa punajuuret pienemmiksi paloiksi ja soseuta yhdessä öljyn kanssa tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
 
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. 

Vaahdota munat, sokeri ja Vanilla Paste kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.
 
Yhdistä ensin punajuurisose ja suklaa. Kääntele joukkoon muna-sokerivaahto ja siivilöi joukkoon jauhoseos. Kääntele sekaisin. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 24 x 34 cm) ja tasoita pinta.
 
Paista mokkapaloja 180 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on kypsää. Voit testata kypsyyden työntämällä kakkuun hammastikun, ja jos siihen ei tartu taikinaa, on leivonnainen kypsää. Anna jäähtyä.

2

Kuorrute

Vatkaa Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta, huoneenlämpöistä pehmeää voita ja tuorejuustoa käsivatkaimella neljän minuutin ajan.
 
Kippaa mokkapalat tarjoiluvadille ja levitä päälle kuorrutus. Koristele pienillä suklaa- tai toffeemunilla ja sitruunamelissan lehdillä. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.

Reseptin ravintosisältö Punajuurimokkapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1528 kJ
365 kcal
1528 kJ
365 kcal
Rasva 14.63 g 14.63 g
Hiilihydraatit 36.34 g 36.34 g
Proteiini 3.54 g 3.54 g