EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperimuffinit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo vaihteeksi piirakan sijasta kirpeän makeat raparperimuffinssit.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperimuffinit

Täyte:

500 g raparperia

Muffinitaikina:

125 g pehmeää voita
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 rkl appelsiinimehua
3 rkl maitoa
50 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Pese ja pilko raparperit pieniksi paloiksi. Kuumenna uuni 175°C:seen. Levitä uunipellin päälle 12 muffinivuokaa.

Muffinitaikina

Vatkaa voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa huoneenlämpöiset munat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinaan vuorotellen appelsiinimehun ja maidon kanssa. Kääntele joukkoon  hasselpähkinärouhe ja puolet raparperinpaloista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Levitä loput raparperinpalat päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. 

Anna muffinien jäähtyä leivontaritilällä ennen tarjoilua. Viimeistele tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö Raparperimuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1252 kJ
299 kcal
1206 kJ
288 kcal
Rasva 12.67 g 12.18 g
Hiilihydraatit 25.35 g 24.38 g
Proteiini 4.48 g 4.31 g