Flag

Raparperimuffinit

about 12 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Leivo vaihteeksi piirakan sijasta kirpeän makeat raparperimuffinssit.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Täyte
500 graparperia
Muffinitaikina
125 gpehmeää voita
1,5 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tlsuolaa
3 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 rklappelsiinimehua
3 rklmaitoa
50 gDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Esivalmistelut

Pese ja pilko raparperit pieniksi paloiksi. Kuumenna uuni 175°C:seen. Levitä uunipellin päälle 12 muffinivuokaa.


Muffinitaikina

Vatkaa voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa huoneenlämpöiset munat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinaan vuorotellen appelsiinimehun ja maidon kanssa. Kääntele joukkoon  hasselpähkinärouhe ja puolet raparperinpaloista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Levitä loput raparperinpalat päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. 


Anna muffinien jäähtyä leivontaritilällä ennen tarjoilua. Viimeistele tomusokerilla.