EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperipiiras ja mascarponevaahto

Kardemummalla maustettu raparperi-mantelipiirakka ja Mascarponevaahto

about 25 - 30 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperipiiras ja mascarponevaahto

Taikina:

4 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl rypsiöljyä
200 g maitorahkaa tai tuorejuustoa

Pinnalle:

about 5 - 6 dl raparperinpaloja
0,5 dl sokeria
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta

Lisäksi:

2 dl vispikermaa
about 0,5 - 1 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 l tuoreita mansikoita
200 g mascarponejuustoa
200 g mascarponejuustoa

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

2

Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää joukkoon vielä öljy ja maitorahka tai tuorejuusto. Kääntele ainekset sekaisin.

3

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille. Leikkaa raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi ja ripottele taikinan päälle yhdessä sokerin ja mantelirouheen kanssa.

Lämpötia: 220 °C

Kiertoilmauuni: 200 °C

Paistoaika: 15 Minutes

4

Anna piiraan jäähtyä ja valmista seuraksi Mascarponevaahto. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon Mascarponejuusto, sokeri ja vaniljasokeri.

Koristele annos mansikoilla, mintulla ja halutessasi murustetulla marengilla.

Reseptin ravintosisältö Raparperipiiras ja mascarponevaahto

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1193kJ
285kcal
1574kJ
376kcal
Rasva 14.45g 19.02g
Hiilihydraatit 20.91g 27.51g
Proteiini 3.10g 4.08g