EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sacherkakku

Herkullinen Sacherkakku on perinteinen itävaltalainen kakkuresepti. Herkullinen suklaan ja aprikoosin yhdistelmä vie kielen mennessään! Kakku on helppo valmistaa myös gluteenittomana.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sacherkakku

Ainekset:

100 g voita
4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
200 g tummaa suklaata
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

1 - 1,5 dl maitoa

Täyte:

150 g aprikoosimarmeladi

Kuorrutus:

50 g voita
0,5 dl vispikermaa
125 g tummaa suklaata
0,5 - 0,75 tl Dr. Oetker Rommiaromia

Valmistus

Valmistus:

1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla.Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini.Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen.Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan.

Kiertoilmauuni: 170 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 45 Minutes

2

Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kakkulevyt maidolla.Levitä aprikoosimarmeladi toisen kakkulevyn päälle ja nosta toinen kakkulevy marmeladin päälle.Kuumenna rasva ja kerma kattilassa melkein kiehuvaksi. Paloittele suklaa kulhoon ja kaada rasva-kermaseos päälle. Lisää rommiaromi. Sekoittele kunnes suklaapalat ovat täysin sulaneet joukkoon. Kaada kuorrutus kakun pinnalle. Levitä kuorrutus lastalla kakun pinnalle ja reunoille. Halutessasi voit koristella kakun Dr. Oetker Suklaanmakuisilla strösseleillä.Peitä kakku kuvulla ja siirrä se jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljakastikeen kanssa.

Gluteeniton Sacherkakku valmistuu helposti vaihtamalla ohjeen vehnäjauhot gluteenittomaan kakkujauhoseokseen.

Reseptin ravintosisältö Sacherkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1985kJ
474kcal
1805kJ
431kcal
Rasva 21.97g 19.97g
Hiilihydraatit 27.52g 25.02g
Proteiini 5.33g 4.84g