Sacherkakku

(0)
3 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkullinen Sacherkakku on perinteinen itävaltalainen kakkuresepti. Herkullinen suklaan ja aprikoosin yhdistelmä vie kielen mennessään! Kakku on helppo valmistaa myös gluteenittomana.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sacherkakku

Ainekset:

100 g voita
4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
200 g tummaa suklaata
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

1 - 1,5 dl maitoa

Täyte:

150 g aprikoosimarmeladi

Kuorrutus:

50 g voita
0,5 dl vispikermaa
125 g tummaa suklaata
0,5 - 0,75 tl Dr. Oetker Rommiaromia

Valmistus

Valmistus:

1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla.Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini.Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen.Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan.

Kiertoilmauuni: 170 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: noin 45 minuuttia

2

Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kakkulevyt maidolla.Levitä aprikoosimarmeladi toisen kakkulevyn päälle ja nosta toinen kakkulevy marmeladin päälle.Kuumenna rasva ja kerma kattilassa melkein kiehuvaksi. Paloittele suklaa kulhoon ja kaada rasva-kermaseos päälle. Lisää rommiaromi. Sekoittele kunnes suklaapalat ovat täysin sulaneet joukkoon. Kaada kuorrutus kakun pinnalle. Levitä kuorrutus lastalla kakun pinnalle ja reunoille. Halutessasi voit koristella kakun Dr. Oetker Suklaanmakuisilla strösseleillä.Peitä kakku kuvulla ja siirrä se jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljakastikeen kanssa.

Gluteeniton Sacherkakku valmistuu helposti vaihtamalla ohjeen vehnäjauhot gluteenittomaan kakkujauhoseokseen.

Reseptin ravintosisältö Sacherkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1989 kJ
475 kcal
1809 kJ
432 kcal
Rasva 22.10 g 20.09 g
Hiilihydraatit 28.84 g 26.22 g
Proteiini 5.46 g 4.96 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei