reseptiin Sacherkakku
100 g | voita |
4 kpl | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
4 rkl | kaakaojauhetta |
200 g | tummaa suklaata |
1,5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
1 - 1,5 dl | maitoa |
150 g | aprikoosimarmeladi |
50 g | voita |
0,5 dl | vispikermaa |
125 g | tummaa suklaata |
0,5 - 0,75 tl | Dr. Oetker Rommiaromia |
Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla.Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini.Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen.Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan.
Kiertoilmauuni: 170 °C
Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla
Paistoaika: noin 45 minuuttia
Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kakkulevyt maidolla.Levitä aprikoosimarmeladi toisen kakkulevyn päälle ja nosta toinen kakkulevy marmeladin päälle.Kuumenna rasva ja kerma kattilassa melkein kiehuvaksi. Paloittele suklaa kulhoon ja kaada rasva-kermaseos päälle. Lisää rommiaromi. Sekoittele kunnes suklaapalat ovat täysin sulaneet joukkoon. Kaada kuorrutus kakun pinnalle. Levitä kuorrutus lastalla kakun pinnalle ja reunoille. Halutessasi voit koristella kakun Dr. Oetker Suklaanmakuisilla strösseleillä.Peitä kakku kuvulla ja siirrä se jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljakastikeen kanssa.
Gluteeniton Sacherkakku valmistuu helposti vaihtamalla ohjeen vehnäjauhot gluteenittomaan kakkujauhoseokseen.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1989
kJ
475 kcal |
1809
kJ
432 kcal |
Rasva | 22.10 g | 20.09 g |
Hiilihydraatit | 28.84 g | 26.22 g |
Proteiini | 5.46 g | 4.96 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei