EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaamoussekakku browniepohjalla

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevä suklaakakkuresepti, jonka pohjalle leivotaan brownie ja päälle pehmeä suklaamousse. Suuret koristehelmet viimeistelevät herkullisen kakun.

12 annosta

Vaikeustaso 2 180 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaamoussekakku browniepohjalla

Brownie-pohja:

150 g voita
75 g suklaata
1 kpl kananmunaa
1,75 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta

Suklaamoussse:

3 kpl kananmunan keltuaista
1 rkl sokeria
1 dl maitoa
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
130 g valkosuklaata
130 g tummaa suklaata
1 tl Dr. Oetker Rommiaromia halutessasi
3 dl vispikermaa

Koristelu:

1 dl vispikermaa
kaakaojauhetta
Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä

Valmistus

Valmistus:

Brownie-pohja

Kuumenna uuni 180°C:seen kiertoilmalle tai 200°C:seen tasalämmölle. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vatkaa sokeri ja munat. Sekoita joukkoon voi ja suklaa. Siivilöi taikinaan jauhot ja kaakaojauhe. Kääntele tasaiseksi. 
 
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija noin 22 cm) ja paista noin 15 minuuttia. Paiston jälkeen pohjan kuuluu olla vielä hieman pehmeä. Anna sen jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin tai pakastimeen, kunnes pohja on kovettunut.

Suklaamousse

Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi. 

Laita keltuaiset, maito ja sokeri pieneen kattilaan. Sekoita, kunnes se paksuuntuu - ole kuitenkin tarkkana, että seos ei kiehu,  jottei kananmuna kypsy. Ota sitten kattila pois levyltä. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita joukkoon. Kaada lämmin kastike rouhitun suklaan päälle. Anna suklaan sulaa ensin ilman sekoittamista. Sekoita sitten tasaiseksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele ensin puolet kermavaahdosta joukkoon. Lisää sitten loput kermavaahdosta ja kääntele tasaiseksi. Mausta halutessasi rommiaromilla.

Kaada suklaamousse browniepohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään mieluiten yön yli. 

Koristelu

Ota kakku pois jääkaapista tai pakastimesta noin tunti ennen syömistä ja jaa halutessasi 12 palaan. Ripottele kaakaojauhetta kakkupalojen päälle. Vatkaa 1 dl kermaa ja pursota kakun reunalle. Asettele sitten koristehelmi jokaisen kakkupalan päälle. 

Reseptin ravintosisältö Suklaamoussekakku browniepohjalla

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1972 kJ
471 kcal
1763 kJ
421 kcal
Rasva 32.52 g 29.03 g
Hiilihydraatit 27.77 g 24.79 g
Proteiini 5.17 g 4.61 g