EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaiset Biscotti-keksit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Sitruunalla ja suklaalla maustetut italialaiset Biscotti-keksit

24 - 28 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaiset Biscotti-keksit

Ainekset:

50 g voita
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maissitärkkelystä
2 kpl kananmunaa
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips milk (100 g)

Valmistus

Valmistus:

1

Esikuumenna uuni 160 asteiseksi.

2

Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja sitruuna-aromi. Sekoita vehnäjauho, maissitärkkelys ja leivinjauhe ensin keskenään ja siivilöi sitten taikinaan varovasti sekoittaen.

3

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Lisää munat taikinaan. Lisää lopuksi mantelirouhe ja suklaat taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

4

Jaa taikina kahtia ja tee molemmista osista noin 25 cm pitkät rullat. Nosta rullat etäälle toisistaan leivinpaperin päälle uunipellille. Painele rullat kevyesti noin 5 cm leveiksi levyiksi. Paista uunissa:

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 20 Minutes

5

Anna tankojen jäähtyä noin 20-25 minuuttia. Leikkaa tangot noin 2 cm leveiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uudelleen uunissa:

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

6

Anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä niin pikkuleivät pysyvät rapeina. Pakkaa kunnolla jäähtyneet pikkuleivät tiiviiseen rasiaan.

Reseptin ravintosisältö Suklaiset Biscotti-keksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 511 kJ
122 kcal
1959 kJ
468 kcal
Rasva 3.32 g 12.77 g
Hiilihydraatit 13.63 g 52.41 g
Proteiini 1.43 g 5.51 g