EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen porkkanakakku

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Vegaaninen ja gluteeniton porkkanakakku saa makeutensa taateleista, ananaksesta ja porkkanoista.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen porkkanakakku

Pohja:

18 kpl kuivattuja taateleita
2 dl kookosöljyä
2,5 dl kaurajauhoja
2,5 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
0,5 tl inkivääriä
1 rkl psylliumia
suolaa
1 prk ananasmurskaa
4 dl porkkanaraastetta
1,5 dl kaurajuomaa

Cashew-vaniljatäyte:

4 dl cashewpähkinöitä yön yli liotettuina
2 rkl sitruunamehua
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 rkl kookosöljyä

Koristeluun:

Dr. Oetker Mantelirouhetta
kauravispiä

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Liota kuivattuja taateleita hetki kuumassa vedessä, jotta ne pehmentyvät entisestään. Soseuta taatelit sauvasekoittimella tahnaksi. Sulata kookosöljy. Sekoita yhteen kaikki kuivat aineet. Yhdistä kuivien aineiden joukkoon taatelisose, ananasmurska, raastetut porkkanat, kaurajuoma sekä juokseva kookosöljy. Sekoita huolellisesti. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Cashew-vaniljatäyte

Liota cashewpähkinöitä yön yli vesihauteessa. Sulata kookosöljy vesihauteessa. Soseuta kaikki aineet yhteen sauvasekoittimella. Lisää makeutta oman makusi mukaan.

Koristelu

Anna kakun jäähtyä ja halkaise se. Täytä cashew-vaniljatahnalla. Koristele kakku esimerkiksi kauravispillä sekä rouhituilla manteleilla.

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen porkkanakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2604 kJ
622 kcal
1369 kJ
327 kcal
Rasva 45.36 g 23.87 g
Hiilihydraatit 38.01 g 20.01 g
Proteiini 10.58 g 5.57 g