EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
Baking Powder

Cream Fix kerman stabilointiaine

Cream Fix pelastaa läsähtävät kermapursotukset. Erityisesti kesäkuukausina kermavaahtopursotuksiin lisättynä Cream Fix pitää kakun kuorrutuksen hyvännäköisenä tarjoilupöydässä. Cream Fix on elintarvikelisäaineseos kermavaahdon stabilointiin. Vaahdosta tulee jauheen avulla kestävää ja tasaisempaa.

Yksi annospussi riittää 3-4 dl:aan kermaa. Cream fix soveltuu kermapohjaisiin kakuntäytteisiin, -kuorrutuksiin ja jälkiruokiin. Paras lopputulos pursotuksiin tulee vispikermaa käyttämällä. Tuote on vegaaninen ja se soveltuu käytettäväksi myös kasvipohjaisten tuotteiden, kuten soijavispin ja kaurakerman kanssa.

 

Käyttöohje:

 

Vaahdota 3-4 dl kuohukermaa pehmeäksi vaahdoksi. Mausta halutessasi sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää 1 pussi Cream fixiä ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi.

 

 

Ainekset: Cream Fix kerman stabilointiaine

Sokeri, sakeuttamisaine (ditärkkelysfosfaatti (E1412)), paakkuuntumisen estoaine (kalsiumfosfaatit (E341)).* 
*Tarkasta tuotteen ajantasaiset tiedot pakkauksesta.

Allergeenit:

Tämän tuotteen allergeenit

-

Ravintosisältö: Cream Fix kerman stabilointiaine

100g valmista tuotetta
Energiaa 1618 kJ
381 kcal
Rasva 0 g
tyydyttynyttä rasvaa 0 g
Hiilihydraatteja 95 g
sokereita 58 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0.2 g

Lisätietoja tuotteesta:

Paino: 30g