EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
Baking Powder

Cream Fix kerman stabilointiaine

Cream Fix pelastaa läsähtävät kermapursotukset. Erityisesti kesäkuukausina kermavaahtopursotuksiin lisättynä Cream Fix pitää kakun kuorrutuksen hyvännäköisenä tarjoilupöydässä. Cream Fix on elintarvikelisäaineseos kermavaahdon stabilointiin. Vaahdosta tulee jauheen avulla kestävää ja tasaisempaa.

Yksi annospussi riittää 3-4 dl:aan kermaa. Cream fix soveltuu kermapohjaisiin kakuntäytteisiin, -kuorrutuksiin ja jälkiruokiin. Paras lopputulos pursotuksiin tulee vispikermaa käyttämällä. Tuote on vegaaninen ja se soveltuu käytettäväksi myös kasvipohjaisten tuotteiden, kuten soijavispin ja kaurakerman kanssa.

 

Käyttöohje:

 

Vaahdota 3-4 dl kuohukermaa pehmeäksi vaahdoksi. Mausta halutessasi sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää 1 pussi Cream fixiä ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi.

 

 

Ainekset Cream Fix kerman stabilointiaine

Sokeri, sakeuttamisaine (ditärkkelysfosfaatti (E1412)), paakkuuntumisen estoaine (kalsiumfosfaatit (E341)).* 
*Tarkasta tuotteen ajantasaiset tiedot pakkauksesta.

allergeeni

Allergens for this product.

-

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Ravintosisältö Cream Fix kerman stabilointiaine

per 100g valmista tuotetta
Energiaa 1618kJ
381kcal
Rasvaa 0g
tyydyttynyttä rasvaa 0g
Hiilihydraatteja 95g
sokereita 58g
Proteiinia 0g
Suolaa 0.2g

Lisätietoja

Paino: 30g