Flag

Hedelmäkakku

12 - 15 annosta
Keskitasoinen
80 minuuttia
Mehevä hedelmäkakkuresepti, joka on maustettu rommilla ja sokeroiduilla hedelmillä. Jouluisiin kahvipöytiin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
200 gvoita
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
4 dlvehnäjauhoja
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta
2 rsDr. Oetker Hedelmäsekoitusta
1 rklDr. Oetker Rommiaromia
1 dlmaitoa
Vuoan levittämiseen ja koristeluun
tuubiDr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
10 gDr. Oetker Hedelmäsekoitusta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta
Picture - Dr. Oetker Rommiaromia
Picture - Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta
1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja hedelmäsekoitus keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon ja aromin kanssa. Jätä osa hedelmäsekoituksesta koristelua varten. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi. Paista kakku voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 45 - 55 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

2

Komoa hieman jäähtynyt kakku lautasen avulla. Anna jäähtyä kunnolla. Koristele kakku sokerikuorrutteella ja hedelmäsekoituksella.