Flag

Kesän paras marjaisa täytekakku

12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Cream Fix on tämän täytekakkureseptin kestävien pursotusten salaisuus. Cream Fix jämäköittää myös täytteen kuumentamatta ja muuttamatta makua.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4 kplkananmunaa
1,5 dlerikoishienoa sokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dlvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Täyte ja kostutus
150 gtuoreita tai pakastemansikoita
100 gmustikoita tuoreita tai pakaste
100 gvadelmia tuoreita tai kotimaisia pakaste
0,5 dlsokeria
2 - 3 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
1 dlmaitoa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Kuorrute
6 dlvispikermaa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
tuoreita marjoja
1 pktDr. Oetker Rose & Gold Décor -suklaakoristeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
Picture - Dr. Oetker Rose & Gold Décor -suklaakoristeita
1

Pohja

Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Vuoraan irtopohjavuoka (Ø 20 cm) leivinpaperilla. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi, erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi kahdessa erässä joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu perunajauhot ja leivinjauhe. Kääntele kevyesti sekaisin. Paista pohjaa uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa. 

2

Täyte

Jos käytät pakastemarjoja, sulata ne ensin. Soseuta marjat kevyesti esim. haarukalla. Sekoita joukkoon sokeri ja Cream fix- jauhe (pakastemarjoihin 3 pss, tuoreisiin 2 pss). Laita seos jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

3

Kuorrute

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream fix ja vanilja ja vatkaa kuohkeaksi. 

4

Kokoaminen ja koristelu

Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja kostuta kevyesti vaniljalla maustetulla maidolla. Pursota kermasta rengas pohjan reunalle. Levitä keskelle marjatäytettä. Laita seuraava pohja täytteen päälle ja toista sama uudelleen. Nosta viimeinen pohja päälle kanneksi.
 
Kuorruta kakku kermavaahdolla. Viimeistele kakku marjoilla, kermapursotuksilla ja suklaakoristeilla.