Flag

Joulun kahvikakku

about 12 palaa
Keskitasoinen
80 minuuttia
Englantilaisen joulukakun haastaja on tässä! Suklaapalat, manteli ja kuivatut karpalot pilkuttavat kakun mehevän uudenmakuiseksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
200 gpehmeää voita
2,25 dlsokeria
3 kplkananmunaa
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1 psDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (tai mantelirouhetta)
1 dlkuivattua karpaloa (hienonnettuna)
3 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 tlpiparimaustetta
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (tai mantelirouhetta)
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

2

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten. Sekoita suklaapalat, pähkinät, karpalot, jauhot, leivinjauhe ja mausteet huolellisesti sekaisin. Kääntele seos muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina pinnoitettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 23 cm.) Paista uunin alatasolla noin 55 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakusta tule kuiva. Anna jäähtyä kokonaan.

3

Kakku on hyvää sellaisenaan, mutta vielä parempaa saat kun kietaiset kakun Dr. Oetker sokerimassaan. Kakun ja kuorrutteen väliin kannattaa levittää ohut kerros kiinnitysainetta, kuten kermavaahtoa tai hilloa.