Flag

Kuppikakut marja- ja suklaakuorrutteella

12 kappaletta
Helppo
45 minuuttia
Ihastuttavat marjaisat ja suklaiset kuppikakut. Cupcake kuorrutus valmistuu helposti Icing & Frosting -kuorrutejauheen avulla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kuppikakkujen taikina
150 gpehmeää voita
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
3 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,8 dlpiimää
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
Marja-tuorejuustokreemi
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 gpehmeää voita
Suklaa-tuorejuustokreemi
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 gpehmeää voita

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
1

Kuppikakkujen taikina

Kuumenna uuni 180°C:seen tasalämmölle. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi, sokeri, munat ja vaniljatahna. Siivilöi mukaan vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Sekoita piimä ja ruokasooda kulhossa vaahtoavaksi. Lisää taikinaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 15-18 minuuttia.

2

Tuorejuustokreemien valmistus

Kaada kulhoon kuorrutejauhe, kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia. Laita kuorrutus pursotinpussiin, jossa on tähtitylla (Ø 16 mm) ja pursota kuppikakkujen päälle.