
Kylmäsavulohi-vuohenjuustopiiraat
8 - 12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Suolainen piirakka on helppo tarjottava illanistujaisiin tai juhlapöytään.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pohja
100 g
pehmeää voita
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
maustamatonta jogurttia esim. turkkilainen
Täyte
150 g
kylmäsavustettua lohta
100 g
vuohenjuustoa
2 dl
kuohukermaa
1 kpl
kananmunaa
150 g
juustoa raastettuna
Näytä tuotteet
Valmistus :
60 minuuttia
1
Vatkaa voi ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja sekoita sen verran, että ainekset tasoittuvat. Painele vehnäjauhoja apuna käyttäen pienten piirasvuokien pohjalle ja reunoille. Voit vaihtoehtoisesti valmistaa tästä yhden halkaisijaltaan noin 26 cm piiraan.
2
Silppua kylmäsavulohi ja jaa se piiraiden päälle. Paloittele vuohenjuusto ja jaa palat kalan päälle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Jaa täyte piirasvuokiin.
3
Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Kypsennä isoa piirasta 30-40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Graavilohimuffinit![]()

60 MinKeskitasoinen
Graavilohimuffinit
60 MinKeskitasoinen
Graavilohimuffinit
Pizza Spaghetti kakku![]()

75 MinKeskitasoinen
Pizza Spaghetti kakku
75 MinKeskitasoinen
Pizza Spaghetti kakku
Savulohikakku![]()

60 MinKeskitasoinen
Savulohikakku
60 MinKeskitasoinen
Savulohikakku
Couscous -salaatti rapealla myslillä![]()

40 MinKeskitasoinen
Couscous -salaatti rapealla myslillä
40 MinKeskitasoinen
Couscous -salaatti rapealla myslillä
Vaniljainen porkkanakeitto![]()

60 MinKeskitasoinen
Vaniljainen porkkanakeitto
60 MinKeskitasoinen
Vaniljainen porkkanakeitto
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa