Flag

Maailman helpoin juustokakku

about 10 - 12 palaa
Helppo
25 minuuttia
Nopea ja helppo "no-bake" juustokakku vaniljanmakuisella täytteellä. Koristele tuoreilla vadelmilla ja mustikoilla. Reseptissä ei ole käytetty liivatetta.
Juustokakut jaetaan usein kahteen luokkaan, joista toinen paistetaan uunissa ja toinen on "no-bake" -tyyppiä. Yleensä jälkimmäinen hyydytetään liivatteella. Jos et halua käyttää liivatetta, tämä resepti on täydellinen. Reseptissä liivate on korvattu "Base for Buttercream" -kuorrutejauheseoksella,...
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksipohja
175 gDigestive-keksejä
50 gvoita
Vaniljatäyte
1 psDr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
400 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 rklTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dlvispikermaa
Koristelu
vadelmia
tuoreita mustikoita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1

Keksipohja

Voitele irtopohjavuoka (ø 20 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi.


Murskaa keksit monitoimikoneessa tai käsin pussissa. Sulata voi ja sekoita keksimurujen sekaan.

Laita muruseos kakkuvuokaan ja painele tasaiseksi pohjaksi.

Laita vuoka jääkaappiin ja anna pohjan asettua.

2

Vaniljatäyte

Kaada Base for Buttercream -pussin sisältö kulhoon. Lisää kylmä tuorejuusto ja vaniljatahna ja vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia.

Kaada kerma toiseen kulhoon ja vatkaa ilmavaksi. Kääntele kerma tuorejuustoseokseen. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle ja tasoita. Anna juustokakun levätä jääkaapissa vähintään 1 tunti.

3

Koristelu

Koristele kakku runsaasti tuoreilla mustikoilla ja vadelmilla. Lisää halutessasi tuoreita mintunlehtiä.