Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne nopeasti taikinaan.
Kaada taikina kahteen voideltuun, jauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 20 cm). Paista uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Anna kakkujen jäähtyä noin 15 minuutin ajan vuoassaan. Kumoa tai irrota kakut. Laita vuoka takaisin kakun suojaksi, näin kakusta irtoava kosteus ei haihdu. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Voit halutessasi kostuttaa kakut kevyesti maidolla tai laimennetulla appelsiinimehulla.
Tee täyte. Vatkaa huoneenlämpöistä voita muutama minuutti vatkaimella, kunnes se muuttuu vaaleammaksi ja sileämmäksi. Lisää tomusokeri ja toffeekastike. Jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia, kunnes seos on sileää.
Halkaise kakut. Laita täytettä väleihin ja ohut kerros myös kakun päälle. Nosta kakku viileään noin puoleksi tunniksi.
Koristele toffeekastikkeella ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut