Raparperipiirakka
noin 12 palaa
Keskitasoinen
Helppo ja nopea raparperipiirakka resepti. Piirakkaohje toimii hyvin myös korvaamalla raparperin happamilla marjoilla.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainekset
250 g
margariinia
3,5 dl
sokeria
6 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kookoshiutaleita
3 tl
Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl
Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl
kananmunaa
1 dl
vettä tai kermaa
3 - 4 kpl
raparperinvartta
Valmistus :
40 minuuttia
1
Sekoita kulhossa juokseva margariini, sokeri, vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja vaniljasokeri.Ota muruseosta talteen noin kaksi desilitraa pintaa varten.Lisää munat yksitellen vatkaten loppuseokseen. Sekoita joukkoon vesi tai kerma.
2
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Viipaloi pinnalle ohuelti raparperinvarret ja ripottele päälle muruseos. Paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa seuraksi vaniljakastiketta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Raparperipiirakka vaniljakreemillä![]()

60 MinKeskitasoinen
Raparperipiirakka vaniljakreemillä
60 MinKeskitasoinen
Raparperipiirakka vaniljakreemillä
Omenafocaccia![]()

40 MinKeskitasoinen
Omenafocaccia
40 MinKeskitasoinen
Omenafocaccia
Rahkapiiras pullataikinasta![]()

30 MinKeskitasoinen
Rahkapiiras pullataikinasta
30 MinKeskitasoinen
Rahkapiiras pullataikinasta
Letitetty mustikkapiirakka![]()

90 MinKeskitasoinen
Letitetty mustikkapiirakka
90 MinKeskitasoinen
Letitetty mustikkapiirakka
Raparperinen linzertorttu![]()

60 MinKeskitasoinen
Raparperinen linzertorttu
60 MinKeskitasoinen
Raparperinen linzertorttu
Riikka ja Reetta, makumatka maailmalle![]()

150 MinKeskitasoinen
Riikka ja Reetta, makumatka maailmalle
150 MinKeskitasoinen
Riikka ja Reetta, makumatka maailmalle
Marjapiiras![]()

40 MinKeskitasoinen
Marjapiiras
40 MinKeskitasoinen
Marjapiiras
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa