Flag

Silmämunadonitsit

10 kappaletta
Keskitasoinen
180 minuuttia
Nämä karmaisevat donitsit ovat Halloween-juhlien hitti! Voit koristella valmiit donitsit tai valmistaa ne kokonaan itse.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Donitsit
10 kplvalmisdonitseja pienehköjä
Koristelu
200 gvalkosuklaata
10 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1Dr. Oetker Punaista koristelugeeliä
Voikreemi
1 psDr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
tuubiDr. Oetker Vihreää geeliväriä
1 tuubiDr. Oetker Oranssia geeliväriä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Oranssia geeliväriä
1

Sulata valkosuklaata mikroaaltouunissa aluksi 30 sekunnin ajan ja sitten 10 sekunnin pätkissä sekoittaen jokaisessa välissä, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Kuorruta donitsit kastamalla toinen puoli donitsista valkosuklaaseen. Jätä kuorrutetut donitsit ritilälle asettumaan.

Valmista voikreemi pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa kreemi 2 kulhoon ja värjää toinen osa sinisellä ja toinen vihreällä geelivärillä. Sekoita, kunnes väri on jakautunut tasaisesti voikreemiin.

Levitä lusikallinen voikreemiä jokaisen donitsin keskiosaan vaihdellen väriä jokaisen donitsin kohdalla. Muodosta voikreemiin pieni pyörre esimerkiksi syömäpuikon tai veitsen avulla.

Lisää tummasuklaanapit jokaisen voikreemipyörteen keskelle.

Käytä punaista koristelugeeliä muodostaaksesi verisuonia donitseihin. Anna kuorrutteen asettua ennen tarjoilua.