Flag

Toffee-popcornkakku

12 palaa
Helppo
60 minuuttia
Kakussa yhdistyvät makea toffee ja suolaiset popcornit.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
4 kplkananmunaa
2 dlsokeria
2 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Kostutus
1,5 dlmaitoa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Täyte ja kuorrutus
2 ploDr. Oetker Toffeekastiketta
about 2 dlpopcornia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 18-20 cm korkeareunainen irtopohjavuoka. Lämmitä uuni 180°C (kiertoilmauuni 160°C).

2

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

3

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30-40 min. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.

Pursota toffeekastike kattilaan ja keitä paksummaksi miedolla lämmöllä. Anna kastikkeen jäähtyä. 

4

Kun kakku on jäähtynyt kokonaan, leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla. Levitä toffeekastiketta kerrosten väliin, mutta jätä kastiketta myös kuorrutukseen. 

5

Valmista popcornit ja suolaa ne kevyesti. Koristele kakku popcorneilla.